greek foundation

Ioannis Exarchou designed this vacation house by reconstructing a 100 year-old abandoned stable in the countryside of Tinos island, creating a summer retreat with minimum cost that enjoys views to the surrounding mountains and the valley beneath. The architect’s main objective was to retain the unique cavernous feeling of the space. The original stone building structure was left intact and the interventions were limited to plastering the inner side of the walls, the mortar joints on the external walls and the colored concrete floors of the interior

MAISON DE VACANCES L ‘ILE DE TINOS PAR IOANNIS EXARCHOU, ARTICLE DANS LE GREEK FOUNDATION Ioannis Exarchou conçu cette maison de vacances en reconstruisant un 100 années-ancienne écurie abandonnée dans la campagne de l’île de Tinos, la création d’une retraite d’été avec un coût…